2014-01-04 00:04:35• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Mmunkahelyváltáson gondolkozik

Napi horoszkóp január 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A munkahelyváltáson gondolkozik, de valójában még azt sem tudja, mi is felelne meg önnek valójában. Először egy nagyon világos jövőképet kellene maga elé festenie. Akár a szó szoros értelmében. Vagy írja le legalább!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Habár ma nincs munkanap, ön mégis a munkájával kénytelen foglalatoskodni. Lehet, hogy nem is a maga, hanem a kollégája mulasztása kényszeríti önt erre. A délutánt mégis szánja pihenésre! Nagyon ráfér önre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nehéznek látja a sorsát, azt az élethelyzetet, amelybe akarva, akaratlanul belecsöppent. Valószínűleg valami szerelem - mi más is lehetne! - vezetett odáig, hogy ott tart most, ahol. Sohasem késő átértékelni a helyzetét!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ön mindig is hajlamos volt arra, hogy átvegyen hangulatokat, melyek a környezetében élőkből áradnak ön felé. A mai napon különösen érzékeny lehet, ezért válogassa meg amennyire teheti, hogy kikkel is találkozik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Hiába volt rövidített ez a hét, mára úgy érezheti magát, mint akit kifacsartak egy ólombánya mélyén. Aludjon ameddig lehet, és inkább ma ne érdeklődjön a takarítás módozatai iránt. Ha muszáj, főzzön valami nagyon egyszerűt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Az elmúlt héten sok frusztráló élményben lehetett része a munkahelyén, holott még csak épp, hogy elindult ez az év. Kesergés helyett próbálja meg átértékelni a helyzetét. Ön ügyes ember, mindig talál valami kiutat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai nap a nagy kinyilatkoztatások napja lehet. Akár ön, akár a kedvese, vagy valamelyik másik családtag tesz meg egy bizonyos bejelentést, biztos lehet benne, hogy az ütős lesz. De inkább jó, mint rossz értelemben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A lelkét megülő, nyomasztó problémák miatt rágódik. Ha ön már az idősebb korosztályhoz tartozik, akkor aligha tehet mást ezzel kapcsolatban, minthogy beletörődik a helyzetébe. Ha fiatalabb, akkor még van mód a változásra. Lépje meg!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Egy régi szerelmi kapcsolat újra lángot fog a szívében. Miért is tagadna meg magától egy kis nosztalgiázást? Még, ha amúgy tartós kapcsolatban él is, egy randevút megér. A régi forró tűz, így meleg barátsággá is alakítható.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nem kellene annyit kockáztatnia. Egyszerre kerül rizikós helyzetbe a munkahelyén, a magánéletében és az üzlet terén is. Ez még egy olyan kemény jellemű embernek is sok lehet, mint amilyen ön. Ne harcoljon több fronton!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ha ön magányos, akkor bízhat a rövidesen elközelgő szerelemben. Ám, ha már van valakije, akkor ne kockáztasson. A közeljövőben megszaporodhatnak a csábító lehetőségek ön körül. Az édes élet azonban mellékhatásokkal járhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Nagy tervei vannak a munkájával kapcsolatban, egyelőre azonban még ön is túl ködösen, netán túl illuzórikusan látja a dolgokat. A tisztázó megbeszélések segíthetnek. Persze csak akkor, ha a partnerei is megértik, mit is akar ön tulajdonképpen?

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: